Contact

verhalen met een twist

Verhalen met een twist

Mijn naam is Stephan Borggreve en ik schrijf verhalen met een twist. Om daar een indruk van te krijgen kun je op deze site een aantal korte verhalen lezen. Op dit moment ben ik bezig om een uitgever te vinden voor mijn literaire thriller, Miljonairsdochter. Ondertussen werk ik in alle rust verder aan het vervolg op dat boek.

Wie ben ik?

Als je wilt weten wie ik ben, moet je eigenlijk vragen wie wij zijn. Ik heb namelijk verschillende alter-ego’s. Een daarvan is genaamd Borrie. Hij vertegenwoordigt de rebelse avonturier in mij. Zijn eerste manuscript, De avonturen van Borrie, is inmiddels afgerond en is binnenkort als paperback en als e-book te koop op deze website. Op dit moment werkt hij aan zijn tweede manuscript. Daarover verschijnt binnenkort meer informatie op zijn eigen site, die nu nog in aanbouw is.

Een ander alter-ego heet Borriegineel. Hij begon als rapper en groeide langzaam maar zeker uit tot spokenword-artiest. In 2010 bracht hij twee albums uit die je allebei hier kunt beluisteren. Daar kan je daar ook alle teksten van de albums lezen – en als je de muziek goed genoeg vindt mag je de albums kopen. Borriegineel is inmiddels met pensioen, maar je kunt ervan uitgaan dat het geld dat hij met zijn muziek verdient opgaat aan de bevordering van mijn schrijfcarrière.

Master in hiphopwetenschappen

In de tijd dat ik mijn albums uitbracht behaalde ik ook mijn mastertitel. Ik heb Nederlandse taal & cultuur gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn masterscriptie ging over avant-gardestrategieën in de hiphopcultuur. Kort gezegd onderzoek ik daarin hoe rappers strijden om erkenning in de hiphopscene. Lees mijn scriptie hier.

In de scriptie vind je veel informatie over verschillende rappers, rapgroepen en periodes in de hiphopgeschiedenis. Als je dat document echter te lang vindt, wat ik me goed kan voorstellen, dan vind je hier een kort inleidend artikel en hier een iets langer stuk over hetzelfde onderwerp dat ik bij wijze van appendix gepubliceerd heb.

Blijf op de hoogte!

Als je me wilt bereiken, stuur dan een e-mail naar info@stephanborggreve.com. In de regel ontvang je binnen 24 uur een reactie. Voeg me toe op Linkedin als je op de hoogte wilt blijven van mijn vorderingen of als je nieuwe verhalen met een twist wilt lezen zodra ik ze publiceer.